Najbolji prijatelj tvog električnog vozila

Integracija punionica za električna vozila u postojeći sustav javne rasvjete

Inovativni koncept

Inovativni koncept

Otvoreni i inovativni pristup omogućit će višestruku upotrebu najrazvijenije javne infrastrukture i inicirati promjene u njezinom standardnom i zastarjelom iskorištavanju, ali što je još važnije, inicirat će stvaranje prisutnosti punionica električnih vozila na svakom uglu i u svakoj ulici, na najprikladnijim lokacijama, uz niže troškove.

Niži troškovi instalacije
Atraktivan dizajn
Prikladnije lokacije

Širenje mreže električnih punionica

S obzirom na nedostatak broja punioca za električna vozila i ogroman iznos financijskih sredstva potrebnih za ekspanziju mreže punionica za električna vozila, integracija u sustav javne rasvjete pokazala se kao dobro rješenje bez značajnog ulaganja u infrastrukturu. Stoga ćemo povećati njenu iskoristivost, osobito tijekom dana, što će rezultirati smanjenjem troškova instalacije (bez troškova kopanja, troškova kabela i postavljanja kablova, zakupa struje itd.)

Komponente pametnog grada

Uz postojeću punionicu za električna vozila, naš proizvod će sadržavati i druge komponente pametnog grada. U nastavku su mogućnosti iskorištavanja sustava javne rasvjete, među kojima će neke biti integrirane u naprednu punionicu za električna vozila.

  • Punionica za električna vozila
  • Bežično upravljanje
  • Senzori za kvalitetu okoliša
  • „Push-to-talk” tehnologija
  • WiFi mobilna mreža
  • Digitalni ulični znak
  • RGBA obavijesti
  • Senzori za očitavanje slike

Tko smo mi?

Prelazak automobilske industrije na električna vozila vidimo kao priliku za ostvarenje poduzetničke ideje koja stvara nove mogućnosti u razvoju pametnih gradova. Budući da je infrastruktura javne rasvjete u gradovima dobro razvijena, a preko dana nije iskorištena, vjerujemo da će integracija punionica u već postojeći sustav osigurati bolju dostupnost i potaknuti potražnju i interes okoline. Naša ambicija, stručnost i iskustvo osigurat će da ovim projektom privučemo i opravdamo povjerenje potencijalnih investitora, partnera i korisnika. Želimo dovesti budućnost u naše gradove, stoga ćemo se za to izboriti.

Stvaramo vlastiti ekosustav

Javi nam se

Jellyfish d.o.o.
Đakovo, Croatia